YouTube er verdens 2. største søgemaskine

YouTube er helt klart et af de marketingkanaler, som har udviklet sig stort de seneste år. Mange overser mulighederne for markedsføringen

 

youtube

Skab billig trafik og konverteringer med video

YouTube annoncering er en meget målrettet og stadigvæk prisbillig annoncerings metode, set i forhold til konkurrerende medier. Udover at være verdens 2. største søgemaskine, har den også massevis af forskellige grupper, som interesserer sig for specifikke temaer. Det gør YouTube til en meget interessant kommunikationskanal.

Målretning og måling

PÅ YouTube kan du målrette dine annoncer på baggrund af alder, køn, geografi, interesser og meget mere. Det gør at dine annoncer bliver kun eksponeret for de interessante segmenter. Betaler du kun for annoncer, som er vist mere end 5 sek. Du har også mulighed for at opsætte call to action knapper i videoerne, så trafik og konvertering genereres og spores. Du får også et meget præcist værktøj til at måle effekten og afkastet af dine kampagner.

Hos Nordic Media kan vi både hjælpe med produktion af din YouTube kampagne, men også strategien, opstilling samt måling af den.

YouTube har potentialet til at nå ud til den største del af befolkning på den mest effektive og prisbillige måde. Her kan alle være med!

Vil I gerne drøfte hvordan en video kan gavne jer på YouTube?

Kontakt os her