Hjemmesider & Webdesign Kolding

Eksempel af hjemmeside

DEN ULTIMATIVE WEBDESIGN LØSNING

Leder du efter webdesign i Kolding? Når du får lavet en hjemmeside hos os, bygger vi den altid med responsive design. Din side bliver automatisk optimeret på både PC, tablets og smartphones. Så uanset hvilken størrelse skærm dine besøgende sidder med, vil din hjemmeside formå at frembringe dit brand og dine budskaber på en præsentabel måde.

  • Responsive design der automatisk tilpasser indhold til skærmstørrelse.
  • Unik hjemmeside design der sammenkobler kundetrends og jeres brand.
  • Flot præsentation af jeres billeder, tekst, produkter og andet indhold.
  • Altid 100% tilfredsheds- og leveringsgaranti.

Forskellige responsive designs til vores webdesign


MØDES I KOLDING & OMEGN

Kontakt os eller kom forbi vores kontor i Kolding og vi kan give dig et uforpligtende tilbud omkring webdesign og eventuelle andre løsninger.

 

MASSER AF INDIVIDUELLE LØSNINGER

Vi har over 50+ moduler – her er et lille udvalg

CMS styring

Intranet med login

Google Analytics

Sociale medier integration

YouTube / Direkte player

Google Maps

Bookingsystem

Moderne galleri

Mobilside

Nyhedsbrev

Slideshow / Flipbook

Formularer

webdesign i Kolding og resten af Danmark

SUPER LÆKKER PRÆSENTATION & WEBDESIGN

Uanset hvilken pakkeløsninger I vælger at købe hos os, kan vi godt garantere jer, at jeres hjemmeside vil blive tilpasset og udformet på en måde, så den repræsenterer jeres virksomhed. Når potentielle eller eksisterende kunder besøger jer online, vil vi sørge for at I bliver eksponeret og opfattet professionelle samt at jeres hjemmeside kommunikerer effektivt.

Vi gennemgår jeres tekstmateriale så vi er sikre på, at korrektur og indhold er korrekt. Hvis i ønsker rådgivning omkring markedsføringsrelateret kommunikation og tekster, hjælper vi meget gerne med det.

Vi gennemgår jeres billeder, videoer og logoer, så de ikke fremstår i dårlig opløsning eller pixelerer. I de fleste tilfælde kan vi også bearbejde og designe nye visuelle præsentationer, på baggrund af indsendt materiale.

Alle vores pakkepriser er angivet ex moms og baseret på et engangsbeløb. Det betyder også - at vores kunder slipper for dyre tilbagevendende service og licensgebyrer. Vi fuldfører ikke opgaven før der er 100% tilfredshed.

webhosting hos NordicMedia

VI TILBYDER PROFESSIONEL HOSTING HOS VORES SAMARBEJDSPARTNER

Hos Nordic Media kan du for en lav årlig ydelse få hosting dine løsninger. Vi sørger for at dine side altid bliver hosted med den nødvendige sikkerhed, backup og driftstid. Du kan slippe for mange bekymringer og lade os hjælpe med en effektiv, hurtig og sikker hosting. Det er selvfølgelig ikke et krav, at du hoster dine løsninger hos Nordic Media.

Vi kan tilbyde hosting for 1.895 kr. om året, som betales årligt. Der er ingen bindingsperiode eller andre gebyrer for vores hostingløsning.