Få større forbrugerinteraktion med en video

Statistikkerne viser at forbrugerne interagerer og bruger længere tid på jeres markedsføring, hvis den indeholder video eller animation

En video eller animationsfilm er en traditionel form for markedsføring. Det har eksisteret i årevis, hvor TV reklamer har og har haft sin store indflydelse på branding og kundekonvertering. I gamle dage kostede det mange penge, at producere og annoncere med videoer. I takt med stigende online tendenser, er det nu faktisk blevet meget billigere og nemmere.

Videoer skal være en del af jeres strategi

Når vi udarbejder markedsføringsstrategier, tænker vi også tit på video for at supplere og give en større gennemslagskraft på eksponering og story telling. Det strategiske formål med videoerne kan være meget forskellige og dække over områder som produktpræsentation, branding, virksomhedsinfo, viralt, internt, manualer m.m. Det samme gælder mediekanalen, som bliver anvendt til at fremvise videoerne.

Uanset jeres behov, kan vi hjælpe med at udarbejde en effektiv og målrettet plan, som sikrer de rette budskaber og har den rette form baseret på jer, jeres kunder og målmarkederne.

Brug jeres videoer på hjemmesiden, sociale medier og YouTube

Der er mange fordele ved at eksponere sine videoer, der hvor det er relevant og jeres målgruppe befinder sig. Især på sociale medier og YouTube, er der mange af jeres kunder, som bruger timer på information, underholdning og interaktion. Ved at være synligt, til at forholdsvis billig pris, skaber man først og fremmest et større kendskab og branding, men også en interaktion og bibeholdelse af jeres annoncerings indtjeninger.

 

Vil I gerne drøfte hvordan en video kan gavne jer?

Kontakt os her