Social Media Bureau – Vi skaber større interaktioner og flere konverteringer

Jeres kunder og potentielle kunder bruger flere timer på de sociale medier dagligt. Synlighed og strategisk eksponering vil flytte jeres virksomhed tættere på kunderne.

Annoncering og markedsindsats handler på mange måder om 3 ting. Mediestrategi, budget og medievalg i forhold til målgruppe. I den forbindelse er de sociale medier et udmærket supplement til virksomhedens marketingaktiviteter. Mange virksomheder baserer mere end 90% af deres markedsføring på de sociale medier, herunder hovedsageligt Facebook. Med de rigtige værktøjer og den korrekte mediestrategi, kan der segmenteres og annonceres på de sociale medier, som vil øge interaktionen samt give bedre kunderelationer. Bliv set på sociale medier med Nordic Media social media bureau i Kolding.

De sociale medier bør indgå i strategien

Når virksomhedens kunder bruger så mange timer på de sociale medier, er det også efterhånden et marked for sig selv, der kræver en tilstedeværelse, både for at tilfredse kunderne, men også for at eksponere sig selv. Der er ingen tvivl om, at jeres konkurrenter også aktivt deltager på de sociale medier og supplerer deres marketings aktiviteter.  De sociale medier kan både bruges til at øge salget, fortælle de gode historier, skabe større relationer eller skabe større synlighed. Det kræver først og fremmest en god strategi og dernæst anvendelse af de korrekte værktøjer for at mindske kostprisen pr. eksponering. Kostprisen vil være faldende i takt med større interaktion fra jeres brugere. Nordic Media er et kreativt social media bureau der øger jeres strategiske aktiviteter effektivt på de sociale medier og rådgive om både form, men også budget samt kommunikationsstrategi.

Vi skaber flere konverteringer med retargeting gennem effektiv social media marketing

De fleste hjemmesider og webshops konverterer mellem 2-5% af deres besøgende. De resterende forbrugere er på udkig, informationsindsamling eller andre formål. Det tager længere tid, at få dem til at handle, nogle gange skal de hjælpes tilbage med flere eksponeringer. Med en retargeting strategi, kan konverteringerne øges markant. Retargeting betyder kort fortalt, at man ved hjælp af cookies kan spore de besøgende fra ens hjemmeside, hvorefter de bliver eksponeret for evt. kampagner eller andre tilbud, som de har vist deres interesse for på jeres side. Derved følger man forbrugerne over flere medier og skaber en direkte tilbagekontakt. Det kræver korrekt opsætning samt en differentieret retargeting strategi, men når det er sat op, betales der kun for de kundeeksponeringer, som gerne vil tilbage til jeres side. Forhåbentlig for at konvertere denne gang. Vi er hos Nordic Media eksperter i retargeting og kan rådgive samt hjælpe med at øge jeres konverteringer.

Som Social Media Bureau kan vi hjælpe med annoncering på følgende sociale medier:

 

➤ Facebook

➤ Instagram

➤ LinkedIn

➤ Youtube