SEO Kolding

Et SEO Bureau Kolding – Mange løsninger

Det handler om at være tilstede, når kunderne søger efter produkter og services

Når forbrugerne har et købsbehov, er det vigtigt I er synlige i deres søgen. En god Search Engine Optimization (SEO) optimerer jeres hjemmeside, opnår gode placeringer på Søgemaskiner (fx Google) og øger jeres omsætning og giver flere og bedre leads. Ønsker du SEO i Kolding og omegn? Vi arbejder med strategisk SEO for at effektivisere resultatet.

SEO (search engine optimization) er et af de vigtige redskaber indenfor online markedsføring. Kendetegnet for traditionel og moderne markedsføring er, at man betaler for at “pushe” budskaberne, så de bliver eksponeret og perceptioneret af en udvalgt målgruppe. Med SEO er det lidt den omvendte verden. Man slipper selvfølgelig ikke for at bruge penge på at optimere det, men i realiteten er det mere et “pull” der foregår, når kunderne søger efter et match på deres behov online. Derfor er det meget effektivt.

Når en kunde er i undersøgelsesfasen eller endda i købsfasen, vil de enten dække deres behov ved at købe varer og services fra brands de enten kender og er loyale overfor eller de vil starte med at søge og sammenligne deres muligheder online. Det er den nemmeste og hurtigste vej til viden og mængden af ressourcer der skal anvendes er minimale. Derfor er SEO et vigtigt redskab for at genere salg og leads, for i princippet er der mange forbrugere med et behov derude, det handler om at skabe et match.

Har du brug for SEO i Kolding? Sammen er vi tilstede, når kunden gerne vil købe

Først og fremmest er SEO en prisbillig og resultatorienteret markedsføringsaktivitet. En stor del af alle forbrugere benytter sig jævnligt af søgninger online, for at få viden, købe varer eller noget helt tredje. En del af nutidens loyalitet bliver derfor opbygget gennem større kundeinteraktion, da loyaliteten overfor traditionel branding er dalende. Ved at være blandt de første virksomheder der kommer frem i søgningerne, viser statistikkerne, at man øger sin klik rate. Derudover bliver man synlig for kunden, som er et af de vigtigste determinanter for købsovervejelsen.

Selvom vi altid anbefaler et mix af forskellige markedsføringsaktiviteter (fx AdWords, webdesign, …), for at skabe den nødvendige værdi perception samt loyalitet, kan man i dag ikke komme udenom at lave SEO, hvis man gerne vil arbejde med større salg og lead generering. For i kan være sikre på, at det gør jeres konkurrenter også.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende

 

√ Få mere trafik på jeres side

√ Få 100% målbar markedsføring

√ Få større omsætning og flere kunder

√ Forøg konverteringsraten på jeres side

√ Månedlige dybdegående rapporter

SEO optimering

Vores 7 trin SEO forløb

  • Pre Analyse

  • Søgeord-analyse

  • Søgeord Konkurrence

  • Content Creation

  • On-Page Optimization

  • Link Building

  • Rappor-tering

Hos konsulenthuset Nordic Media arbejder vi med SEO på et analytisk og strategisk niveau. Vores konsulenters opgave er at skabe rentabel synlighed og større omsætning i forhold til jeres målgruppe.

Få gratis analyse og rådgivning samt et godt tilbud her

Få et tilbud