HAR I BRUG FOR BEDRE KUNDESERVICE, EFFEKTIV OG FLEKSIBEL REKLAME? SÅ SKAL I BRUGE EN DIGITAL REKLAMESKÆRM, SOM EKSPONERER BEDRE OG MEGET BILLIGERE.

skaerma

VIL I GERNE TILTRÆKKE FLERE KUNDER OG ØGE JERES OMSÆTNING?

Nordic Medias digitale reklameskærmsløsning er for jer, som gerne vil have mulighed for at få eksponeret udvalgte dele af jeres produkter eller services. Produktets primære funktion er InStore digital reklamer på større elektroniske skærme. Vi opstiller dine reklameskærme i det mest centrale område i din forretning, så dine kunder tydeligere får øje på de produkter du gerne vil have fokus på med henblik på salg. Dette skaber meromsætning, da forbrugeren typisk vil benytte sig af dine tilbud. Man behøver ikke kun at have kommercielle budskaber på reklameskærmene, men de kan også indeholde budskaber som: information, nyheder, video/-billeder, produktbeskrivelser m.m. Nordic Media står altid for opsætning og montering af dine skærme.

KLAR, PARAT, START!

Det har aldrig været nemmere at anvende digitale skærme til reklameformål. Med Nordic Medias reklameskærme får du altid din egen online webværktøj. Det tager ikke mange klik, før du har ændret indholdet af dine skærme, så nye og spænde informationer, kampagner eller tilbud hurtigt kan blive opdateret på din skærm. Online værktøjet kan tilgås fra din pc/mac, tablet og smartphones. Skærmene opdaterer indholdet automatisk i tidsintervaller, så dine ændringer kommer automatisk på skærmen.

webtool

stander

VÆLG EN STANDERLØSNING – DEN ER FLEKSIBEL OG EFFEKTIV!

En standerløsning er meget fleksibel, da den kan flyttes rundt efter behov. Den er også meget effektiv, da fleksibiliteten giver mulighed for at eksponere reklamer, undersøgelser eller informationer, der hvor kunderne er mest modtagelige.

I kan fx bruge en standerløsning til at køre en tilfredshedsundersøgelse, hvor kunderne kan trykke mellem 3 forskellige smileys eller give karakter fra en selvvalgt skala. Man kan også fremvise produkter eller bruge den til at betjene kunder med. En del af vores kunder bruger den også til at tilbyde selvbetjening.

HVORFOR IKKE BARE LEASE?

VIDSTE I AT VI KAN TILBYDE LEASING AF VORES REKLAMESKÆRME? DERMED SLIPPER I FOR DYRE STARTGEBYRER OG KAN FÅ MEROMSÆTNING MENS I BETALER EN LAV MÅNEDLIG YDELSE.


Alle vores pakkepriser er angivet ex moms og baseret på et engangsbeløb. Det betyder også - at vores kunder slipper for dyre tilbagevendende service og licensgebyrer. Vi fuldfører ikke opgaven før der er 100% tilfredshed.