Vi hjælper mange virksomheder med deres projekter, kunne du tænke dig et legat fra Nordic Media? Så læs mere nedenfor og se hvordan du gør

Nordic Media Legater

Har i en idé, som er innovativ og nytænkende, så lad os hjælpe med at få den realiseret.

Hos Nordic Media arbejder vi på daglig basis med strategi, forbrugere og markedsføring. Vi udvikler vores kompetencer og erfaringer for hver gang vi arbejder med et nyt projekt. Udover det forretningsmæssige aspekt, er det meget givende for os, at vi får lov til at fordybe os i markedsrelationer, forbrugeradfærd, kundeanalyser m.m. Derfor har vi lavet vores Nordic Media Legat ordning, som både skal hjælpe nye projekter videre i processen, men vi er også helt sikre på, at vores investering i andre virksomheder, både udvikler og lære os meget igen. Vi ser det som en win-win for begge parter.

Vores legater er hver især på 50.000 kr. De kan benyttes til sparring og rådgivning, samt etablering af forskellige dele, som er nødvendigt for den videre process for projektet. Vi uddeler i alt 5 legater hvert år – kvit og frit.

 

Nordic Media Legat

Vi har nu fundet de 5 + 1 legat vindere for 2016. Stort tillykke til dem

Så har vores legater for 2016 fundet deres ejermand

I år har der været rift om pladserne. Vi har modtaget over 75 ansøgninger, som alle var spændende og det gav et tæt løb. Optil flere gange var vi i tvivl og vi kiggede både på det innovative, men også de muligheder og den fremtid der forelå for virksomhederne, som havde søgt vores legater.  Derfor har vi prioriteret de projekter, som er mest innovative samt bæredygtige i fremtiden.

Ekstra legat

Da der var så mange kvalificerede ansøgninger, havde vi rigtig svært ved at begrænse os. Derfor har vi valgt at udvide vores 5 legater med 1 ekstra legat. Vi siger mange tak til alle ansøgere. Der var rigtig mange spændende projekter i blandt.

 

Legaterne gik til:

 • Innovativ startup – Gopodio
 • Forbruger innovation – Greenify
 • Digital innovation – The Travelling Band
 • Social ansvarlighed – Too Good To Go
 • Medarbejder værdi – Make Work Meaningful
 • Innovativ idé 2016 – Legekæden

legat nordic media

 

Ansøgning

For at kunne komme i betragtning til Nordic Media Legatet, skal du sende en ansøgning til legat@nordicmedia.dk. I ansøgningen skriver i kort om jeres virksomhed og jeres projekt, som i søger et legat til.

Vi udvælger i første omgang 10 projekter, vi gerne vil arbejde videre med. Vi undersøger om der er områder, som vi kan hjælpe med og dykker lidt dybere i projekterne. Til sidst udvælger vi 5 endelige vindere, som får direkte besked.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen for legater til 2017 skal være sendt til os senest d. 10.12.2016. Vi udvælger vores legater d. 19.12.2016

 

Vi udvælger indenfor følgende kategorier

 • Innovativ startup
 • Forbruger innovation
 • Digital innovation
 • Social ansvarlighed
 • Medarbejder værdi