Vi kan hjælpe med at lave en markedsanalyse, der giver indsigt i jeres kunder, produkter, markedet samt konkurrenter

markedsanalyse

Effektiv markedsanalyse skaber vækst

Markedsanalyse giver viden om jeres forbrugere, der er afgørende for marketingstrategien. Det giver flere kunder og øger jeres vækst

I har sikkert prøvet at blive ringet op, hvor en venlig medarbejder spørger: “Må jeg bruge 2 minutter af din tid?” Eller I er blevet mødt af forskellige undersøgelser, der popper op på skærmen. Mange virksomheder bruger store ressourcer på at lære og vide så meget som muligt om deres kunder. Det bliver benyttet i deres strategi om produkter, service, rentabilitet, værdiskabelse og ikke mindst kommunikation. Al den viden kan kun genereres et sted, det er ved at spørge kunderne.

Vi udfører både kvalitative og kvantitative analyser. Det kan være baseret på dybdeinterviews, fokusgrupper, webanalyser, spørgeskemaer eller telefonisk henvendelse. Vi har vores eget webpanel af uafhængige respondenter.

I kan bruge flere tusinder af kroner uden at få gavn af det. I kan også lade os undersøge markedet og forbrugerne, så I har et ordentligt forarbejde og målretter effektiviteten, mens i sparer penge på jeres markedsføring.

Lad os fortælle jer hvad i kan få ud af en markedsanalyse

Kontakt os her