API INTEGRATION

Det er ikke hverdag man tænker over virksomhedens processer, men de programmer og software som I anvender, kan gøres væsentligt nemmere med den rette API løsning. Det kræver at jeres software har åbent API, hvilket de fleste licenserede software i dag kan tilbyde. Med en API løsning kan du samle og forbinde flere programmer, så oplysninger kan udveksles og synkroniseres på tværs af programmer. I kan fx integrere jeres fragtfirma, så forsendelsesoplysninger integreres med fragtfirmaet, men jeres kunder vil også automatisk få besked omkring trackingnummer. Man kan også integrere med et økonomisystem, så salg der er lavet i webshoppen bliver overført automatisk, så det kan bogføres.

Fordele ved API
En af de klare fordele ved et API er, at det kan lette jeres arbejde. I mange tilfælde skal man vedligeholde flere systemer, men med et API løsning kan I spare tid og mange af de gentagelser kan undgås. Hos Nordic Media har vi udviklet standard API løsninger til en del andre programmer, så arbejdet med jeres webshop kan blive nemmere. Det kan både være fragtfirmaer, økonomisystemer og nyhedsbreve, men også integration af flere webshops, hvor der bliver anvendt samme produkter eller samme administrator.

economic

gls-api

nets-api

mailchimp-api

integration-api

paypal

google-api

LAD KUNDERNE BETALE PÅ DERES MÅDE!

Det er meget vigtigt at møde sine kunder, der hvor de er. Derfor er funktionaliteten og betalingsmulighederne på jeres webshop også meget vigtige, så kunderne kan vælge de løsninger de bruger i forvejen.

betaling

BETALINGSGATEWAY

Når du har en webshop, er det selvfølgelig alt afgørende om dine kunder kan betale online. Udover at du sikrer dig dine penge med det samme, gør det transaktionen med nemmere. Hos Nordic Media har vi et samarbejde med E-pay, som giver en nem og sikker betalingstransaktion, så de lovmæssige krav bliver overholdt. Derudover kan vi hjælpe med at søge en internethandelsaftale hos Nets, så tingene kommer til at køre lidt hurtigere.

Faktura, kontooverførsel, PayPal, MobilePay eller Swipp.

Nogle gange kan der også være behov for at andre betalingsløsninger, alt efter hvilket marked og kundegruppe man arbejder med. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelig med at opsætte sikre og funktionelle løsninger til en lang række forskellige services.

MASSER AF FUNKTIONER AT VÆLGE MELLEM

Vi har over 50+ moduler – her er et lille udvalg

CMS styring

Intranet med login

Google Analytics

Sociale medier integration

YouTube / Direkte player

Google Maps

Bookingsystem

Moderne galleri

Mobilside

Nyhedsbrev

Slideshow / Flipbook

Formularer

Alle vores pakkepriser er angivet ex moms og baseret på et engangsbeløb. Det betyder også - at vores kunder slipper for dyre tilbagevendende service og licensgebyrer. Vi fuldfører ikke opgaven før der er 100% tilfredshed.

web

VI TILBYDER PROFESSIONEL HOSTING HOS VORES SAMARBEJDSPARTNER

Hos Nordic Media kan du for en lav årlig ydelse få hosting dine løsninger. Vi sørger for at dine side altid bliver hosted med den nødvendige sikkerhed, backup og driftstid. Du kan slippe for mange bekymringer og lade os hjælpe med en effektiv, hurtig og sikker hosting. Det er selvfølgelig ikke et krav, at du hoster dine løsninger hos Nordic Media.

Vi kan tilbyde hosting for 1.895 kr. om året, som betales årligt. Der er ingen bindingsperiode eller andre gebyrer for vores hostingløsning.