APP UDVIKLING I KOLDING – INTERAKTIVE APPLIKATIONER FRA NORDICMEDIA

Få designet og programmet en unik app til jeres virksomhed og kom nemmere i kontakt med jeres kunder.

KUNDERNES KØB FLYTTER SIG MOD MOBILEN, ER I KLAR?

Flere og flere forbrugere vælger deres smartphones, når de søger efter nye produkter eller handler online. Det sætter helt nye standarder for online salg og kundeeksponering. Derfor er det også vigtigt, at jeres virksomhed er gearet til at følge med den nye udvikling. Ifølge Danmarks Statistik har 70% af befolkning 1 eller 2 smartphones (2013 tal). Hos Nordic Media kan vi designe og udvikle native apps til din virksomhed. En app er et stykke software, som ligger på kundernes telefonen – ligesom et program på din computer og kan tilgås selvom brugerne er offline. En interaktiv app er en rigtig god ide, hvis du ønsker at lave direkte tiltag mod dine kunder, så relationerne opbygges og der skabes større loyalitet.

HVAD ER DINE AMBITIONER FOR DIN APP UDVIKLING?

En app indeholder mange forskellige muligheder, for at gavne jeres virksomhed. Udover informationer omkring jeres produkter og services, kan man køre særlige kampanger, fremvise tilbuds, navigere kunderne direkte til ens forretning, lave kuponordninger med QR koder, sende push notifikationer m.m. Der er mange muligheder for at udnytte teknologiens styrker i netop jeres forretningsstrategi også. Alle Nordic Media’s apps bliver leveret med et værktøj til at administrere og håndtere kundemeddelelser samt afsendelse af push notifikationer. Ring os op eller kom forbi vores kontor i Kolding og lad os tage en snak omkring din app udvikling.

app1

app3

app2

app4

app-badge

android

VI SØRGER FOR AT JERES APP BLIVER UPLOADET OG UDGIVET

Når I får udviklet og programmeret en app hos Nordic Media i Kolding, sørger vi selvfølgelig for at app’en bliver tilgængelig på både App Store og Google Play. Vi står for hele processen, så billeder, kontakt oplysninger, andre app detaljer og evt. prissætning af app’en bliver korrekt. Samtidigt hjælper vi med den første opsætning, så I fremadrettet kan bruge de værktøjer vi stiller til rådighed, for at administrere og opdatere jeres app.